ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Image

Тимот на МОЈ СЕРВИС е професионално обучен кадар, посветен на работата, постојано се грижи за своите клиенти да бидат задоволни од услугата. Задоволство на клиентот е секогаш наш приоритет број еден.

Понатаму...

Kвалитет и посветеност!

Мој сервис е име на квалитет, посветеност, стручност и професионалност. Име кое зад себе има над 25 години присуство на пазарот за дигитална технологија. Тоа значи дека гарантираме и стоиме зад секоја поправка направена во нашиот сервис. Успешноста во остранување на дефектите на уредите е со исклучително високо ниво на задоволство кај нашите клиенти. Уредот кој ќе го донесете за поправка е важен за нас и ќе се потрудиме да го поправиме да работи како нов!

Понатаму...

Image

Секогаш на време!

Пристигнуваме на време на договорената локација. Известување за било какво неочекувано одложување на договорениот термин. Известување доколку поправката трае повеќе од очекуваното.

  • Професионалност
  • Лојалност
  • Интегритет
  • Колегијалност
  • Eфикасност и Eфективност

Понатаму...

Овластен сервисер!

Мој сервис е овластен сервисер на 5 главни категории на уреди и тоа ИТ компоненти, бела техника, мали апарати за домаќинство, телевизори и аудио опрема! Исто така брендови кои ги сервисираме се Midea, Panasonic aircon, Telefunken, ST, Sharp, Tesy, Brother и многу други...

Понатаму...

Image

Контакт

ул. 1523 бр.1, Кисела Вода - Скопје
Тел: 02 30 84 890
Е-маил: servis@mojservis.mk
Работно време:
Понеделник - Петок 08:30 до 16:30 ч
Сабота и недела неработни денови

Image